Tíz magyar vállalkozás került fel a londoni tőzsde, a London Stock Exchange Group által összeállított „1000 leginspirálóbb európai cég” listájára – a Geohidroterv Kft. is köztük van! 


Tovább a cikkre >>

 

A GEOHIDROTERV Kft. 1990. óta működő, több mint hatvan főt foglalkoztató, korszerű műszerekkel, számítógépes támogató rendszerekkel, helyszíni minta-vételezési, analitikai és geodéziai felszerelésekkel ellátott, talajfúró- és különféle mentesítő berendezésekkel, technológiákkal rendelkező társaság.

Hazai és nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkező szakértő,- mérnök,- és tervező gárdánknak köszönhetően az elmúlt években a hazai környezetvédelmi, kárelhárítási és hulladékgazdálkodási munkákban a társaság jelenléte még fajsúlyosabbá vált.

Cégünk dinamikus fejlődésének eredményeként jóval túllépett egykori önmagán, hiszen az 1992—es korai években még éppen százmilliós forgalmú vállalkozásból mára több milliárdos vállalattá, vállalat csoporttá nőtte ki magát.

A számos tulajdonos váltást megélt Kft. életében a 2011-ben bekövetkezett menedzsment váltás jelentős fordulatot  hozott. A változás nemcsak forgalom bővülését, pénzügyi hátterének megerősödését, és egy új cégkultúra kialakulását, hanem új üzletágak létrejöttét és a határon túli piacok meghódítását, valamint akvizíciókon keresztül új befektetési portfóliók kezelését is magával hozta.

Mindezen pozitív változások eredményeképp alakulhatott ki a vállalat és a csoport jelenlegi letisztult tulajdonosi struktúrája. 2015-től a teljes cégcsoport magyar egyszemélyi tulajdonba került.

A GEOHIDROTERV Kft. alkalmazottjai között, több mint negyven felsőfokú végzettségű (építőmérnök, bányamérnök, geológus, környezetvédelmi szakmérnök, hidrogeológus-, vegyész- és gépészmérnök) és számos szakirányú technikus található, akik az elmúlt évtizedekben fokozatosan szakosodtak a környezetvédelmi, mérnökgeológiai és vízgazdálkodási, vízépítési feladatok komplex megoldására.

A vállalatcsoport nagy figyelmet fordít a folyamatos, innovatív és fenntartható fejlődésre, melyet munkavállalóink állandó ingyenes képzésével, oktatásával, kutatási kísérleti fejlesztési programokkal, és minden évben új technológiák beszerzésével támogat.

 

Jelenlegi két fő üzletágunk a környezettechnológiai és környezetvédelmi építési üzletág.
Referenciáinkat megtekintheti interaktív térképünkön is!